Saarenmaa ja Hiidenmaa 4 pv

Etusivu » Tilausmatkat » Saarenmaa ja Hiidenmaa 4 pv

Virossa on 1500 saarta ja tällä matkalla tutustutaan niistä kahteen suurimpaan, Saarenmaahan ja Hiidenmaahan. Elämä saarilla kulkee hitaammin ja perinteiset virolaiset arvot ovat vielä vahvoilla. Luonto on pohjimmiltaan koskematon ja rauha saarilla on rikkumatonta. Niinpä Viron saarten luonnonkauneus ja idyllisyys vettävät edelleen puoleensa. Saarenmaa on tietysti prhaimmillaan tuomien kukkiessa, kuten laulussakin sanotaan, mutta muutaman päivän loma saarilla on aina mukava.

 

Matkaohjelma:

1. pv

Laivamatka Tallinnaan, josta bussimatka Virtsun satamaan. Matka jatkuu lautalla Kuivastun satamaan Saarenmaalle ja sieltä bussilla Kuresaareen. Matkalla poikkeamme Koguvan museokylässä, jossa kuljemme maalauksellista kiviaitojen reunustaaa kylänraittia. Yöpyminen Kuresaaressa. Illallinen.

 

2. pv

Aamupäivällä tutustumme Kuresaaren kaupunkiin. Käymme 1300-luvulta peräisin olevassa Piispanlinnassa, joka on Baltian ainut kokonaan säilynyt keskiaikainen linnoitus.

Lounas. Lounaan jälkeen saarikierroksella tutustumme Kaarman ja Anglan tuulimyllyihin. Anglasta jatkamme Pangan rantatörmälle, joka on korkeimmillaan 21,3 m.

Paluu Kuresaareen, jossa yöpyminen.

 

3.pv

Aikaisin aamulla lähtö Triigin satamaan, josta on lauttayhteys Hiidenmaalle Sõrun satamaan. Bussimatka jatkuu Kõpun majakalle, joka on maailman vanhimpia jatkuvasti toiminnassa olevia majakoita. Sieltä ajamme Reigin kautta Ristimäelle ja jatkamme Kärdlaan, Hiidenmaan pääkaupunkiin.

Kärdlassa syömme lounaan ja matka jatkuu Kassariin, jossa tutustumme vanhaan villakehräämöön. Suuremöisan kartanoon tutustumisen jälkeen ajamme Heltermaan satamaan ja sieltä lautalla Rohukülaan. Lyhyen bussimatkan jälkeen majoitumme Haapsaluun.

 

 

 

 

 

 

4. pv

Aamulla tutustuminen Haapsalun kaupunkiin. Haapsalun nähtävyyksiä ovat 1200-luvun piispanlinnan rauniot, kauniit rantapuistot, kylpylärakennukset ja Euroopan pisimmällä katetulla asemalaiturilla varustettu rautatieasema.

Paluumatka Tallinnaan, jossa hieman ostosaikaa ennen laivan lähtöä. Laivamatka Helsinkiin.

 

Pyydä ryhmällesi tarjous!

Matkaohjelmaa voidaan muokata ryhmän toivomusten mukaan, esimerkiksi lisäyö Tallinnassa on mahdollista.

 

Yhteydenotot:

E-mail: info@ysimatkat.fi tai puh. 050-562 4916

Tarjouspyynnön voi lähettää myös oheisella lomakkeella.