Päiväretki Serlachius Museoihin

Etusivu » Tilausmatkat » Päiväretki Serlachius Museoihin TARJOUS

Kevät tuo SerlachiusMuseoihin pukuloistoa.

Kokoa ryhmä ja lähde tutustumaan kevään hurmaaviin uutuusnäyttelyihin!

 

Ryhmien päiväretki "Pääkonttorilta paviljonkiin" sis. bussikuljetus, lounas ja päiväkahvit nyt tarjoushintaan kun varaat 30.4.2020 mennessä. Ryhmän koko min. 20 henkilöä.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi p. 050-5624916 tai email: info@ysimatkat.fi

*************

 

Serlachius Museot Gustaf 30.5.-20.9.2020

Glamour - pukuloistoa valkokankaalla.

 

Näe maailman tunnetuimpien klassikkoelokuvien palkittuja puvustuksia mm. elokuvista Kuolema Venetsiassa (Luchino Visconti 1971), Casanova (Federico Fellini 1976), Viattomuuden aika (Martin Scorsese 1993) sekä Marie Antoinette (Sofia Coppola 2006). Esillä on mm. Elisabet Taylorin, Michelle Pfeifferin ja Catherine Deneuven näytelmien roolihahmojen loistokkaita pukuja.

 

Serlachius Museot Gösta 25.4.-4.10.2020

Taiteilijoita ja malleja

 

Kanadan nykytaiteen ykkösnimiin kuuluva Rodney Graham tuo Serlachius Museo Göstaan monumentaalisia valokuvateoksia ja valeasuisia omakuvia. Teokset saattavat tuntua katsojista läheisiltä. Niistä välittyy hiljainen huumori, nostalgia ja melankolia. Hän tutkiikin taiteessa arkipäiväist elämää , kulttuurimme kerrostumia ja yhteistä muistiamme. Göstassa nähtävä näyttely on Grahamin ensiesiintyminen Suomessa.

 

Serlachius Museot Gösta

Kartanon klassikot

 

Kartanon klassikot -kokoelmaripustuksessa estellään Serlachiuksen taidesäätiön rakastettuja aarteita. Keskeisiä taiteilijoita ovat mm. Akseli Gallen-Kallela, Albert Edelfelt ja Helene Schjerfbeck.