Ryhmämatkat

Etusivu » Tilausmatkat

Ysimatkojen ryhmämatkat tilauksesta

 

Yrityksille, yhdistyksille, seuroille, kaveriporukoille tai perheille....
 
Unelmoitko matkasta Roomaan, Pariisiin, Lontooseen tai johonkin muuhun lempikohteeseesi? Säästä aikaa ja jätä matkan suunnittelu huoleksemme, sinulle jää matkustamisen riemu!

 

 
 
Matkatoimisto Ysimatkat palvelee sinua kaikissa matka-asioissasi

olet sitten lähdössä matkalle yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Linja-autokuljetukset järjestämme vuosikymmenien kokemuksella ja yhteistyökumppaneidemme laadukkaalla kalustolla.

Erityisenä vahvuutenamme ovat työ- ja vapaa-ajan ryhmille tilauksesta suunnitellut virkistys-, kokous- ja opintomatkat sekä kotimaassa että ulkomailla. Matkaohjelma rakennetaan aina asiakkaan toivomukset ja ehdotukset huomioiden. Ryhmän kooksi riittää mainiosti jo 10 henkilöä. Hoidamme puolestasi matkaanne liittyvät järjestelyt, lento- juna- ja laivaliput, hotellit, kuljetukset, retket, aterioinnit, vierailut ja viisumipalvelut. Tarjoamme kaikki matkailupalvelut ryhmällesi minne tahansa maailmassa!

 

Ryhdy Ryhmänkerääjäksi! 

Ryhmänkerääjänä toimit yhteyshenkilö

nä ryhmäsi ja Ysimatkojen välillä. Matkan suunnitteluvaiheessa esität meille ryhmäsi matkatoiveita ja teemme yhdessä suunnittelmia matkaohjelmasta. Vastuun matkan kokonaissuunnittelusta ja toteuttamisesta hoidamme me. Ryhmänkerääjät ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Saat matkoillamme oman matkasi veloituksetta kun ryhmässäsi on vähintään 20 matkustajaa. Pienemmissä ryhmissä tarjoamme ryhmänkerääjän etuja aina matkakohtaisesti. Järjestämme ryhmänkerääjille myös matkailuiltoja, jolloin tutustumme uusiin kohteisiin ja ajankohtaisiin matkailuasioihin.

 

Tässä muutamia matkaehdotuksia ryhmällesi:                            

*Viinimatka Georgiaan

*Samppanjamatka Ranskaan

*Ikuinen Rooma

*Turku ja Ahvenanmaa 3 pv

 

 

Ota suunnaksi Euroopan suurimman kraatterijärven seutu!

Lähde ryhmäsi kanssa aikamatkalle tutustumaan Lappajärven, Euroopan suurimman kraatterijärven seutuun ja Ähtärin pandojen ihmeelliseen maailmaan. Samalla reissulla näet kattavan läpileikkauksen kansainvälisen arkkitehti Alvar Aallon monipuolisesta tuotannosta Alajärven Aalto-keskuksessa ja voit levähtää ruokailun lomassa Punaisen Tuvan Viinitilalla erinomaisia kotimaisia tilaviinejä maistellen. 

 

Kraatterijärven kierros alk. 42 € / hlö

 

Valitse ryhmällesi sopiva ohjelma valmiista retkiohjelmistamme. Voit myös tilata majoituksen, ruokailut, aktiviteetit ja oppaan johdolla tehtävät bussi- ja kävelykierrokset. Kokoamme toiveiden mukaisen retkipaketin kaikille ryhmille.

 

*Arkkitehtuurin Aarteita - Opastettu kävelykierros Alajärven Aalto-keskuksessa.

Kierroksella tutustutaan arkkitehti Alvar Aallon eri aikakausilla suunnittelemiin rakennuksiin, muistomerkkeihin sekä Gabrielin kirkkoon. (Kesto n. 1,5, h)

Hinta: ma-la 115 € / ryhmä ja su 195 € / ryhmä. Palvelumaksu on 10 € / varaus.

 

 

 

 

 
TARJOUSPYYNNÖN ESITIETOLOMAKE

 

Kaikkia kenttiä ei ole tarpeen täyttää, voit käyttää lomaketta myös pelkkänä yhteydenottopyyntönä. 
Lähetä lomakkeella esitietoja ryhmämatkastanne - aloitamme hommat heti!
Otamme yhteyttä 24h kuluessa. Suunnitellaan ryhmällesi mukava matka yhdessä.
Kiitos ja tervetuloa Ysimatkoille!

 

 

*
*
*
Lähtöpäivä
Paluupäivä
Kulkuneuvot

Lomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva
Vahvistuskuva

Pakolliset kentät *