Riika 4 pv, bussimatka

Etusivu » Kaikki matkamme » Riika 4 pv, bussimatka

RIIKA 1.-4.10.2020

 

Latvian pääkaupunki Riika on Baltian suurin ja merkittävin kaupunki. Kaupunkia ei turhaan kutsuta Baltian Pariisiksi! Daugavajoen rannat, vehreät puistot, palatsit ja vanhat rakennukset kertovat kaupungin menneisyydestä hansakaupunkina. Riian Vanhakaupunki on kuin elävä museo. Kapeiden katujen varsilta löytyy ihastuttavia pikku kahviloita ja käsityöputiikkeja, jotka ovat sulassa sovussa modernien ostoskeskusten ja myymälöiden kanssa.

 

Majoitus: Tallink Hotel Riga

 

Matkareitti (alustava): Alajärvi - Kyyjärvi - Saarijärvi - Jyväskylä - Helsinki

 

Matkaohjelma:

To 1.10. Bussimatka yllä mainittua reittiä Helsingin Länsiterminaaliin. Matkalla pidetään kahvitauot sopivissa paikoissa.

Laivamatka Helsinki-Tallinna ja Tallinnan satamasta matka jatkuu kohti Riikaa.

Riiassa majoittuminen Tallink Hotel Rigaan, joka sijaitsee kaupungin keskustassa, aivan Vanhankaupungin läheisyydessä. Ilta vapaa.

 

Pe 2.10. Aamiaisen jälkeen lähdemme kävelykierrokselle tutustumaan Vanhankaupungin nähtävyyksiin. Loppupäivä on vapaata omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen ja ostoksiin.

 

La 3.10. Aamiaisen jälkeen lähtö retkelle läheiseen Jurmalan rantakaupunkiin, jonne on Riiasta matkaa 25 km. Jurmala on kuuluisa pitsihuviloistaan ja vanhoista puutaloista sekä erityisesti noin 26 km pitkästä hiekkarannastaan, joka kesäaikaan on täynnä elämää.

 

Su 4.10. Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja lähtö paluumatkalle. Pysähdymme Pärnussa ja mikäli aikaa jää ennen laivan lähtöä, teemme Tallinnassa vielä viimeiset ostokset. Laivamatka Tallinna - Helsinki ja lähtö välittömästi kotimatkalle.

 

 

Matkan hinta: 245 € / hlö / min. 25 matkustajaa

 

Hintaan sisältyy:

  • bussikuljetukset
  • laivamatkat kansipaikoin
  • hotellimajoitus 2 h huoneessa aamiaisella
  • opastettu Vanhankaupungin kävelykierros

Lisämaksusta:

  • päiväretki Jurmalaan
  • ateriat laivalla
  • muut matkapalvelut

Matkalla on oltava mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti. Matka laskutetaan 30 vrk ennen lähtöä ja lopullinen matkaohjelma aikatauluineen lähetetään laskun mukana.

 

Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista, ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi. Tarkista myös että vakuutus sisältää peruutusturvan.

 

Tiedustelut ja varaukset: Sitovat varaukset 31.8.2020 mennessä p. 050-562 4916 tai oheisella lomakkeella. Matkustajatietoina tarvitsemme seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero sekä sähköposti.

 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin matkanjärjestäjästä riippumattomiin aikataulu- ym. muutoksiin.

 

Seuraamme tarkasti COVID -19 tilannetta ja noudatamme annettuja ohjeita ja määräyksiä.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: