Joulumatka Saariselälle 21.-27.12.2020

Etusivu » Kaikki matkamme » Joulumatka Saariselälle 21.-27.12.2020

JOULUMATKA SAARISELÄLLE

21.-27.12.2020

 
Juhlavaa joulunviettoa Lapin lumoavassa puhtaassa luonnossa!

 

 

Joulumatka ja joulu Saariselällä on täynnä tunnelmaa. Luonto on verhoutunut talviseen huntuunsa ja kaikkialla on aistittavissa maaginen joulun taika. Saariselällä majoitut Euroopan pohjoisimmassa kylpylähotellissa ja pääset laskettelemaan maailman pisimmässä pulkkamäessä!

Joulunvietto aloitetaan yhteisellä jouluglögillä Kaunispään tunturin huipulla ja illalla herkutellaan, sillä Holiday Clubin kylpylähotellin runsas joulupöytä odottaa joulunviettäjiä. Joululomalla jää runsaasti aikaa kauniissa tunturiluonnossa ulkoiluun ja rentoutumiseen kylpylän lämmössä.

 

Matkan ajankohta: 21.-27.12.2020

 

Aikataulu:

klo  8:45 Seinäjoki, Matkakeskus

klo  9:15 Lapua, Matkakeskus

klo  9:40 Alajärvi, ABC

Junayhteys Helsinki-Seinäjoki Pendolino 35

klo 5:12 - 8:34

 

Matkaohjelma:

1. pv/21.12. Ajomatka 631 km

Lähtö matkalle aamuvarhaisella yllä olevan aikataulun mukaan. Matkanjohtaja on mukana Seinäjoelta alkaen. Ajelemme kohti Kuusamoa ja matkalla pidämme taukoa sopivassa paikassa. Illalla majoitumme Rukalle hotelli Rukahoviin. Ilta vapaa.

 

2. pv/22.12. Ajomatka 343 km

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä hiukan vapaata aikaa tutustua Rukan lomakylään ja upeisiin maisemiin. Ennen puoltapäivää ajomatka jatkuu kohti Saariselkää, jonne saavumme myöhään iltapäivällä. Majoittuminen Holiday Club kylpylähotelliin. Ilta vapaa.

 

3. pv/23.12.

Aamiainen hotellissa. Matkanjohtaja päivystää aamulla hotellissa ja antaa vinkkejä päivään sekä kertoo Saariselän Joulun ajan ohjelmatarjonnasta.

Halukkailla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle opastetulle retkelle Saamelaismuseo Siidaan. Retkellä kuullaan saamelaisuudesta ja sen historiasta. Museossa on laajasti esillä saamelaisuuteen liittyviä esineitä.

Paluu retkeltä myöhään iltapäivällä. Ilta omatoimista lomailua ja nautiskelua kylpylähotellissa.

 

4. pv/24.12. Jouluaatto

Aamiainen. Matkanjohtaja päivystää hotellin aulassa. Puolenpäivän aikaan lähtö yhdessä bussilla Kaunispään tunturin huipulle, josta on upea näköala Urho Kekkosen kansallispuistoon. Joulu aloitetaan yhteisellä glögihetkellä ylhäällä näköalakahvilassa. Halukkaat voivat jäädä Kaunispään huipulle esimerkiksi laskettelurinteeseen. Muille kuljetus glögihetken jälkeen takaisin hotelliin. Loppupäivä omatoimista ohjelmaa, lomailua, ulkoilua ja kylpylässä nauttien.

Illalla yhteinen jouluillallinen hotellin ravintolassa.

 

Matkusta vastuullisesti! - Ethän lähde matkalle flunssaisena.

 

Bussissa on tarjolla käsidesiä, kosteuspyyhkeitä ja kasvomaskeja. Pinnat puhdistetaan muutaman kerran päivässä.

 

 

5. pv/25.12. Joulupäivä

Aamiainen hotellissa. Matkanjohtaja päivystää hotellin aulassa.

Omatoimista lomailua TAI mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Porotilalle, josta palataan illansuussa hotelliin. Ilta vapaa.

 

6. pv/26.12. Tapaninpäivä

Ajomatka Saariselkä-Rovaniemi

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus ja lähtö Saariselältä kohti Rovaniemeä. Matkalla pysähdymme Napapiirillä ja halukkaat voivat käydä tervehtimässä Joulupukkia pukinpajalla. Alueella on myös outlet-myymälöitä ja ravintoloita.

Matka jatkuu Rovaniemelle, jossa majoitumme Original Sokos Hotel Vaakunaan kaupugin keskustassa. Ilta vapaa.

 

7. pv/27.12. Ajomatka Rovaniemi-Seinäjoki

Aamiainen. Huoneiden luovutus ja lähtö Rovaniemeltä. Tämän päivän teemme kotimatkaa ja paluu kotipaikkakunnille illalla.

 

Matkan hinta: 945 €/hlö

 

Hintaan sisältyy:

 • hotellimajoitus aamiaisella, kylpylähotellissa kylpylän vapaa käyttö
 • käynti Kaunispään huipulla, glögihetki
 • Jouluaaton illallinen
 • vierailu joulupukin pajalla
 • kuljetus omalla 50-paikkaisella linja-autolla koko matkan ajan
 • suksien kuljetus
 • kokeneen matkanjohtajan palvelut

Lisämaksusta:

 • majoittuminen 1 hengen huoneessa lisämaksu on 273 €/hlö
 • muut matkapalvelut
 • Saamelaismuseo Siida 69 €
 • Porotila 69 €

Varaukset: varaa matkasi 15.11. mennessä oheisella lomakkeella tai puh. 050-5624916/Ysimatkat. Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on min. 25 henkilöä. Matkalle mahtuu mukaan 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

 

Tarkista että matkavakuutuksesi on kunnossa. Vakuutus kannattaa hankkia omasta vakuutusyhtiöstäsi heti varauksen tehtyäsi. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan SMAL:n ja KKV:n kesken neuvotteltuja yleisiä valmismatkaehtoja.